Bananpannkakor

Bananpannkakor:

1 portion
1 stor banan
1 ägg
1/2 dl havregryn (alt. fiberhavregryn)
1/2 - 1 dl Lite mjölk (tills smeten har en bra konsistent)
Lite smör att steka i

Tips!
Du kan även smaksätta pannkakorna med t.ex. lite vaniljsocker, honung eller kokos. Tillsätt lite bakpulver om du vill ha dem lite luftiga och tjockare. Om du vill ha dem sötare kan du ta 1 msk stevia strö.

Såhär gör du:
1. Mosa bananerna i en skål eller bunke.
2. Knäck äggen över bananerna och blanda till en smet. Tillsätt salt (och alt. smaksättning). Tillsätt de resterande ingredienserna och blanda väl, med hjälp av stavmixer så blandas allt väldigt bra.
3. Stek i het panna i smör eller olja.

Servera bananpannkakorna med färska bär eller tinade frysta bär, skivad banan och en klick keso för extra protein.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0