Svar från frågestunden

Vad måste man kunna för att gå i Senior A?
För att komma in i Senior A måste man få över en viss poänggräns på vår tryout. Om ni vill veta mer om vad som krävs på tryouten är ni välkomna på de tryoutträningar vi håller. Nästa, och sista tror jag, är på onsdagen på påsklovet 16-18. Ni kan läsa mer om tryout och anmäla er till tryoutträningen på hemsidan. Sen har vi som krav att man behöver göra flickis för att få tävla i SCF:s mästerskap och det gäller alla våra A-lag. Laguppställningen görs alltså om inför varje tävling. Så vi har inga speciella skillskrav förutom poänggränsen på tryout. Man är fortfarande med i laget även om man inte tävlar någon tävling pga flickisen. 
 
Bra stretcher för ryggen, spagat och split?
Vi har ju gjort en film om enkel ryggstretch nu och planerar att även göra en lite mer avancerad. Sen har vi fått frågan att göra en film om hur man stretchar för heel stretch och bow så vi får nog in spagat och split där också :)
 
Hur gör man flickis?
Vi kommer att göra en film där vi visar förövningar och går igenom hur man gör en flickis. Vi tänkte göra den på Tumbling Thursday på påsklovet så den kommer strax efter det :) Hoppas att det är ok att vänta!
 
Vilka är ni som skriver och kan ni berätta lite om er själva? fin blogg förresten ^^ 
Vi heter Karin och Celine och går båda i Twisters. Just nu går Karin i Sr A och är tränare för Junior träningsgrupp och Celine är inte aktiv utan bara tränare för Jr A. Vi är båda 19 år och tog studenten i våras. Vi kommer att skriva varsitt inlägg snart om oss själva och vår relation till cheerleading. 
 
 
Vilket är twisters benet? (Asså det man står på när man gör tex scorp eller spike) 
Vi står på höger ben, samma som de gör i USA!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0