Mellanmålsfavoriter i mataffären

 
Skyr är en proteinrik och mättande yoghurt som man hittar i nästan varje mataffär. Funkar lika bra före som efter träning. Den naturella är även sockerfri! 
 
 
Berry Boost en blandning av russin och andra torkade bär och frukter. Det finns två varianter. en med russin, blåbär och granatäpple, och en med russin, tranbär och apelsin. Jättesmarrigt och ger snabbt energi under t.ex. en paus på träningen.
 
 
Riskakor är en klassiker i Twisters. Enkelt, men gott. Finns en hel uppsjö av smaker att välja bland så det är inte svårt att variera sig.
 
 
Flapjacks är som väldigt kompakta frö/müsli/nöt-bars. De är inte supernyttiga, de innehåller lite socker från bl.a. honung och sirap men är väldigt mättande! Finns utöver naturella varianter med olika nötter i och även med t.ex. tranbär.
 
Kesella är bra om man vill ha ett proteinrikt mellanmål. Det finns både naturellt och smaksatta. De smaksatta innehåller dock en del socker så mitt tips är att köpa naturell och smaksätta själv med t.ex. bär eller fun light.
 
En annan favorit är keso. Där finns oändliga variationsmöjligheter. Blanda i nötter eller frukt, eller varför inte göra en matigare röra med lök och kryddor i? Den klassiska bananen funkar också alltid!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Obs det Finns 3 st Varianter av berry boost ;)

Svar: Gör det? Måste hitta den tredje genast! Vad är det i den?
trueathletes.blogg.se

2013-03-15 @ 12:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0